dekoráció

Amikor horgász szülinap közeleg, és kellene egy menő ajándék…

Amikor horgász szülinap közeleg, és kellene egy menő ajándék…
2023.09.18. 14:05

Amikor horgász szülinap közeleg, és kellene egy menő ajándék…

Véleményünk szerint nincs is egyszerűbb dolog, mint egy jópofa, egyedi ajándékkal meglepni egy horgászt szülinapja alkalmából. Oldalunkon sok hasznosítható ötletet találsz ehhez, legyen szó pólóról, bögréről, sportzsákról vagy telefontokról. Egy horgász szülinap lehetőséget teremt kreatív ajándékok megalkotására. Mutatjuk, hogyan csináld!

Ötletes ajándéktárgyak, ha horgász szülinap lesz hamarosan

A horgászat kedvelőit igen könnyű meglepni, hiszen ők azok, akik szabadidejük nagy részét a tóparton, folyóparton töltik, így sok-sok kiegészítő lehet hasznos a számukra. Amikor beköszönt a jó idő, a pecások indulnak is, hogy hétvégéiket odakint töltsék a szabadban.

Egy olyan egyedi pólónak, amelyen látszik, hogy mi az ő hobbijuk, kimondottan örülni fognak. Ám amíg nincs olyan nagy hőség, érdemes hosszú ujjú, melegebb ruházattal is készülniük a horgászáshoz, így akár egy kapucnis pulóver vagy egy hosszú ujjú, emblémázott póló is hasznos lehet számukra.

De egy bögre vagy egy telefontok is lehet praktikus ajándék egy horgásznak, hiszen mindkettőre szükségük van a vízparti tevékenység során. A műanyag tok védi a nedvességtől a mobilt, a bögre pedig kevésbé törékeny, mint egy üvegpohár, így biztonságosabb a használata pecázás közben.

Természetesen egy sportzsákkal is meg lehet lepni a pecásokat, amibe egy-két fontosabb tárgyat tehetnek maguknak: szúnyogirtó, naptej, napszemüveg, horgászigazolvány, enni- és innivaló. Nézz szét a termékeink között, innen további ötleteket tudsz meríteni az egyedi ajándék megalkotásához.

Keress mintát célirányosan!

Ha eldöntötted, melyik termékre kéred a képet, akkor már csak a mintaválasztás van hátra. Ez bizony nem egyszerű dolog, hiszen több mint 35000 grafika van jelenleg is az oldalon. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy keress célirányosan! Ha horgász szülinapra lesz az ajándék, akkor erre a két kifejezésre mindenképp nézd meg a találatokat.

A születésnapra való mintákat külön kategóriában találod, a horgászos témájú rajzokat a sport kategórián belül keresd, a könnyebbség kedvéért a bal oldalon találsz egy listát, ami azonnal a kívánt mintákhoz visz.

Itt sok-sok remek grafikát fogsz találni, amelyek között van olyan is, ami kimondottan horgász szülinapra készült: magában foglalja mind a két témát. Tipikusan ilyen például a “Kiváló horgász - évszámmal” nevű minta, amelyet igényeidnek megfelelően alakítunk ki. Az évszámot a megjegyzés mezőbe kell beírnod.

A ruha vagy táska színét is te választhatod meg, igen bőséges a kínálat. Ha pólót, pulóvert kérsz, arra is figyelj, hogy a termék elejére, hátuljára vagy mindkét felére kerüljön-e a minta. A méret beállításáról se feledkezz meg!

Néhány vicces minta horgászoknak szülinapra

Végezetül összegyűjtöttünk pár jópofa szöveget, amik rákerülhetnek az általad választott termékre.

  • A horgászlegendák májusban születtek.
  • 40 évesen is én vagyok a legjobb horgász.
  • Kiváló horgász - 1993. Az év, amelyben a tökéletes horgász megszületett. 100% pecatudás, eredeti alkatrészekkel. Limitált kiadás.
  • János, a legmenőbb horgász.
  • Csobban a víz, peregnek az évek, horgászni fogok, amíg élek.

Természetesen a neveket, számokat minden terméken kérheted, igényeidnek megfelelően.

Egyéb lehetőségek

Oldalunkon lehetőséged van arra is, hogy egyedi pólót készíts, ha a megadott minták közül egyik sem nyerte el a tetszésed. Ehhez használd a Tervező menüt! Ide saját grafikát, képet is feltölthetsz, beállíthatod a méretét, a pólón elfoglalt helyét, tükrözheted is a rajzot, és feliratot is szerkeszthetsz hozzá.

Az így rendelt horgász szülinapos ajándék is 1-3 napon belül megérkezik otthonodba. Ha elakadtál, vagy kérdésed van, nyugodtan keress minket!

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...