dekoráció

Egy kis segítség a sorozatos póló kiválasztásához

Egy kis segítség a sorozatos póló kiválasztásához
2023.09.09. 13:13

Egy kis segítség a sorozatos póló kiválasztásához

Te is kedveled a sorozatokat? Meglepnéd magad vagy valamely szerettedet egy sorozatos pólóval, de nem tudod, mi alapján válassz? Nem csoda, ha nem tudsz könnyen dönteni, hiszen ebben a témakörben is sokféle minta érhető el, mindenkinek más a kedvence. De nézzük, miért olyan népszerűek azok a filmek, mesék, amelyek több részből állnak!

Miért olyan népszerűek a sorozatok?

Az emberek szeretik a meséket, valójában mindenkinek az élete felfogható egy-egy varázslatos történetként is. A kultúra kialakulásában is nagy szerepet játszottak a mítoszok, az utódokra hagyományozott eredetmondák, csodás történetek.

Az iskolában azt tanuljuk, hogy minden elbeszélésnek van egy eleje, egy közepe és egy vége, pedig ez nem igaz, a történetek sosem érnek véget, hiszen a befejezés valójában egy másik sztori kezdete is egyben. A véget nem érő történetek tehát az emberi lét sajátságos kifejezői.

A sorozatok is ezt tükrözik: a főhős élete újabb és újabb fordulatot vesz, hol elbukik, hol megnyeri a csatát. Ha véget is ér egy kaland, mindig jön a következő, akárcsak a való életben.

A sorozatok fő jellemzője a cselekményesség, a váratlan fordulatok sokasága, a feszültségkeltő pillanatok megléte és a szereplők sokfélesége. Minden néző tud azonosulni valamelyik hőssel, és magáénak érzi annak megpróbáltatásait. Nem véletlen, hogy talán nincs is olyan ember a világon, aki ne kedvelné a sorozatokat - legyen az szerelmi vagy bűnügyi témájú, játszódjon a kórházban vagy az univerzumban.

A szereplők életét nézve sokszor megfeledkezünk a sajátunkról, a sorozatok alkalmat adnak rá, hogy eltereljük figyelmünket a problémáinkról, megoldandó feladatainkról. Kikapcsolnak, felüdítenek minket, de ugyanakkor értéket, cselekvési mintákat is adnak át.

Milyen sorozatokkal találkozunk?

Talán nem is tudjuk, de már gyerekkorunkban is találkozunk sorozatokkal. Ekkor még a mesék kötik le a csemetéket, és a folytatásos történetek igen népszerűek.

Később, iskolás korban a hősök példaképekké is válhatnak, ezért követi figyelemmel sok gyerek például a kis varázslótanonc történetét, vagy néz animéket. 

Felnőttként pedig nem kizárt, hogy igazi sorozatrajongók leszünk, mindenkinek vannak kedvencei. A legnépszerűbbek a misztikus, az életünktől távol eső helyszíneken játszódó történetek, de sokan azokat filmeket is kedvelik, amelyek mások hétköznapjaiba engednek betekintést.

Ha neked is van favorit történeted, szereplőd, nézz szét a sorozatos minták között, mert biztosan megtalálod azt a grafikát, amit örömmel és büszkén viselhetsz az egyedi pólódon.

Miért legyen sorozatos pólód?

A sorozatos póló is kifejezheti egyéniségedet, elég, ha ebben mész el egyik nap a munkahelyedre, és máris tudni fogja mindenki, kiért rajongsz igazán. Sokan büszkén viselik a kedvenc filmszereplőjükről készült képet a ruhájukon, mások olyan pólót választanak, ahol nem egy arc, hanem egy jellegzetes mondat látható.

Például az egyik legnépszerűbb sorozat ikonikus mondata, a Winter is coming többféle változatban is kapható, nézz szét kínálatunkban!

A sorozatos póló készülhet egyszerre több embernek is. Összegyűltök egyik barátotoknál egy maratoni filmnézésre? Megjelent a kedvenc filmetek újabb epizódja? Egy nagyobb csapattal már le is foglaltátok a jegyeteket a moziban a sorozatotok következő részére? Itt a remek alkalom arra, hogy közös sorozatos pólótok is legyen!

Kínálatunkban férfi és női pólók is vannak, többféle méretben, fazonban is kaphatók. Válaszd ki a mintát, majd a póló színét, és rendeld meg a ruhadarabot! Alaposan nézz szét oldalunkon, hiszen több ezer minta áll rendelkezésre. Kérdés esetén keress minket bizalommal!

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...