dekoráció

Egyedi bögre: a sokoldalú ajándék

Egyedi bögre: a sokoldalú ajándék
2024.04.12. 09:34

Egyedi bögre: a sokoldalú ajándék

Bizonyára te is jártál már úgy, hogy hirtelen kellett valamilyen frappáns ajándékkal előállnod: ilyenkor tesz jó szolgálatot az egyedi bögre. Ez az az ajándéktárgy, amely bárki számára megfelelő szinte bármely alkalomra – akár kiegészítésként is. És ha egy igazán személyre szabott képet választasz a felületére, akkor garantáltan sikered lesz.

Írásunkban adunk pár tippet ahhoz, hogyan lehet egyedivé tenni a bögrét, és milyen alkalomból gondolj erre ajándékként.

Kinek lehet jó ajándék az egyedi bögre?

Ha röviden akarunk válaszolni, azt mondhatnánk, hogy bárkinek, hiszen ez az a tárgy, amelyet biztosan mindenki használ. Van, aki a reggeli kávéadagját is háromdecis bögréből issza, van, aki az esti teázáshoz használja, mások pedig napközben kortyolgatják ebből az italunkat, mivel praktikusabb, mint egy pohár: füle van.

Így tehát az egyedi bögre igazán szuper ajándék lehet bárkinek, ha egy olyan képet, szöveget választasz rá, amely kifejezi az illető személyiségét. Adhatod a kollégádnak éppúgy, mint a főnöködnek, a beosztottadnak, de akár a szerelmednek vagy egy kedves barátodnak is.
 
Korosztály tekintetében sincs megkötés: egy kisiskolás ugyanúgy örül majd neki, hogy egy bájos mintázatú bögréből ihatja reggelenként a kakaóját, mint egy nagymama, akit az unokája lep meg egy ilyen személyes ajándékkal.

Több mint 40.000 bögre között ha nem találod a megfelelőt, akkor használd a bögre tervezőt és készíts saját bögrét, saját fotóval, saját szöveggel!

Tippek a bögreválasztáshoz

Vegyünk sorra néhány jelentősebb eseményt, amelynek alkalmából az egyedi bögre kiváló ajándék lehet! Bár előszeretettel választják ezt a tárgyat karácsonyra – például osztálytársaknak, kollégáknak, pedagógusoknak –, nem csak télen lehet belőle szívhez szóló meglepetés.

A bögréjéhez mindenki ragaszkodik, így például, amikor költözésre kerül a sor, akkor ez a személyes tárgy nagyon sokat jelenthet. Ha a fiad vagy a lányod kollégiumba, albérletbe, saját lakásba költözik, készíttess számára egy egyedi feliratú bögrét, amely éveken át az otthon melegét idézi majd fel számára.

Jogsit szerzett egy ismerősöd? Lepd meg egy “Jogsi? Megvan!” feliratú csuporral, viccesen célozva arra, hogy a söröskorsót és a borospoharat jobb, ha innentől kezdve mellőzi.

De nagyon jó ötlet lehet egy ajándékbögre nemcsak egy nyugdíjba vonuló kollégának, hanem egy újonnan érkezettnek is, akit ezzel a kedves gesztussal köszönthettek a munkahelyen. 

A céges logóval ellátott bögre igazán remek eszköz lehet a dolgozók motiválására, az összetartozás erősítésére is. Arra ügyelj azonban, hogy névvel ellátott terméket rendelj, hogy mindenkinek meglegyen a sajátja az irodában. Ha a Tervező menüt használod, akkor egyedi feliratot is tudsz készíteni bármely termékünkre.

Látható tehát, hogy egy egyszerű bögre egy egyedi képpel, felirattal mennyire sokoldalú ajándék lehet, használd ki te is a lehetőséget, és rendelj belőle az ünnepeltnek tetsző mintával!

Próbáld ki a bögre tervezőt is!

Mit kell tudni a bögrékről?

Kínálatunkban kétféle bögre kapható: fekete és fehér, de a fekete esetében a bögre füle fehér színű. Az, hogy az adott minta melyiken mutat jobban, könnyen ellenőrizheted a terméklapon. Itt azt is beállíthatod, hogy hova kerüljön a kép: a legjobb, ha előre és hátulra is.

Bögréink három deciliteresek, porcelánból készültek ORCA bevonattal, ezért mosogatógépben moshatók és mikróba is tehetők. Ne félj attól, hogy a minta lekopik, a speciális nyomtatási eljárásnak köszönhetően ez nem fordul elő. 

Rengeteg grafika közül választhatsz oldalunkról, ezeket kategóriák szerint csoportosítottuk, de a keresőt is használhatod. Ha mégsem találod a megfelelő képet, szöveget, akkor tervezz te magad egyet! Kérdés esetén pedig keress minket bátran!

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...