dekoráció

Egyedi vászonkép a harmonizálás érdekében

Egyedi vászonkép a harmonizálás érdekében
2024.04.12. 13:42

Egyedi vászonkép a harmonizálás érdekében

Szeretnél lelkileg kiegyensúlyozott lenni, vágysz a boldogságra? Nos, ez esetben célszerű beszerezni egy olyan egyedi vászonképet, amely harmóniát sugároz. Ezt teheted a nappaliba, az étkezőbe vagy a hálószobába is, sőt figyelembe veheted a feng shui egyes életterületeit is. Mutatjuk, mely minták között érdemes szétnézni!
 

A lelki béke fontossága

Napjaink rohanó világában mindenki vágyik a szépre, a jóra, amelyből feltöltekezhet. Bár sokan tisztában vannak azzal, milyen technikák alkalmasak arra, hogy szembeszálljunk a stresszel, egy kicsit megpihenjünk, de nekik sincs mindig idejük meditálni, relaxálni.

 

Számos olyan lehetőség van még azonban a töltekezésre, amely nem igényel nagy időbefektetést, csupán némi kis utánajárást. Az egyik ezek közül az, hogy egyedi vászonképpel díszítjük a lakásunk helyiségeit.

 

Nagyon ötletes, harmonizáló minták találhatók a kínálatunkban: választhatsz mandalák, tibeti vagy egyiptomi jelképek közül is, és bölcs feliratokat is kérhetsz a termékre. Ha van olyan szimbólum, amely számodra sokat jelent, különleges kapcsolat fűz hozzá, akkor nézd meg, hogy a keresőbe beírva milyen találatokat kapsz rá.

 

Ha ebből a mintából rendelsz egyedi vászonképet a lakásodba, az bizonyosan megnyugtatóan fog majd hatni rád. Nem nagy dolog, mégis erőt ad minden reggel a kávédat szürcsölve egy kép a főnixmadárról a konyhában, vagy egy szép, színes mandala rajza a nappali falán. Bátran nézz szét a grafikusok által tervezett minták között, hogy kiválaszthasd azt, amelyik a lelkedhez szól!

 

Gazdagságot vonzó egyedi vászonképek

Sokan hívei a feng shuinak, ami nagyon klassz dolog, hiszen ez a szemléletmód nemcsak arra tanít meg bennünket, hogy figyeljünk a rendre, hanem egyfajta megnyugvást, reményt is ad. A feng shui hívei tudják, hogy egyes szimbólumok mekkora jelentőséggel bírnak, így igyekeznek ezeket elhelyezni a lakásuk egyes területein.

Ha például valaki pénzáldásban szeretne részesülni, akkor a gazdagság sarkot kell kicsit energikusabbá tennie, míg a társra vágyó magányosoknak a szerelem területére kell nagyobb figyelmet fordítani.

A gazdagság sarok a feng shui szerint a lakás (vagy a szoba) bejáratától számítva a bal kéz felől eső legtávolabbi sarok. Itt kell rendet tenni, és olyan tárgyakat elhelyezni, amelyek a pénzzel, bőséggel kapcsolatosak. Az egyik legnépszerűbb jelkép a hal, ezért sokan raknak ide akváriumot.

Ám ha erre nincs módod, ne keseredj el, nagyszerű ötlet lehet egy egyedi vászonkép is a falon - valamely ikonikus állatfigura rajzával: teknős, elefánt, hal, kínai sárkány. Választhatsz zöld vagy kék hátteret is a képnek, mert ezzel is erősíted ezt az életterületet.

Sőt! Az irodádba is tehetsz ki egy vitorlás hajót ábrázoló egyedi vászonképet, mert ezzel a karriered is fellendül. A vitorlás jelképezi a jólétet, az élet tengerén való egészséges utazást. Arra figyelj csupán, hogy a szoba belseje felé haladjon a hajó, ne az ajtó felé álljon az orra, mert akkor elúszik a szerencse.

Egyedi vászonkép a házasság és kapcsolatok sarokban

A bágua térkép szerint a bejárattól számítva a jobb kéz felőli legtávolabbi sarok a szerelem területe. A szoba e részére kell olyan szimbólumokat kihelyezni, amelyek bevonzzák a szerelmet, idilli párkapcsolatot biztosítanak.

A leggyakoribb jelképek: a ló, a delfin, a pillangó, a kacsa, a páva (ezek lehetőleg párban legyenek), a szív, a sárkányfejű teknős hátán egy kisteknőssel, az elefánt felfelé néző ormánnyal, a jin-jang. Nagyon előnyös itt a szélcsengő, ásványok közül pedig a rózsakvarc.

Díszítsd egyedi vászonképpel itt is a falat, ha módod van rá! Kérd bátran segítségünket, ha tanácstalan vagy, igyekszünk a legjobb tudásunk szerint válaszolni!

Ne felejtsd el kipróbálni az egyedi vászonkép tervezőt is! Tölts fel saját fotókat, írj rá szöveget és lepd meg magad vagy szeretteidet egy igazán különleges és egyedi vászonképpel. :)

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...