dekoráció

Fejezzétek ki összetartozásotokat páros telefontokkal!

Fejezzétek ki összetartozásotokat páros telefontokkal!
2023.08.21. 13:53

Fejezzétek ki összetartozásotokat páros telefontokkal!

Tudtad, hogy nemcsak páros pólóval, hanem páros telefontokkal is kifejezhetitek, hogy összetartoztok? Egyre nagyobb divat a mintás telefontok, és miért ne lehetne ezzel is megmutatni, hogy remek páros vagytok? Válasszatok mintát a szerelem témaköréből, és készíttessetek magatoknak egyedi tokot! Mutatjuk a tudnivalókat.

1. lépés: A minta kiválasztása

Kezdjük a legnehezebbel! Mivel kínálatunkban több mint 30000 minta közül lehet választani, valószínűleg jó sok időbe fog telni, mire megtaláljátok a tökéletes verziót. Nem kell azonban kétségbe esni, hiszen sokféle módon szűkíthetitek a találatokat.

Talán a legegyszerűbb megoldás, ha a keresőbe beírjátok a “páros” vagy a “couple” kifejezést, mert így sok olyan minta kerül kilistázásra, amelyeket pároknak terveztek. Ezek többsége nemcsak pólón, hanem telefontokon is nagyon jól mutat. Ilyen például az egyszerű, mégis beszédes The King és a The Queen felirat, de ugyanez elérhető herceg-hercegnő, sőt jin-jang változatban is.

A másik módszer, ha a Szeretet, szerelem tematika alkotásait böngészitek végig. Elő a laptoppal, tablettel, telefonnal, és indulhat is a közös nézelődés! Közben beszéljétek meg, kinek melyik verzió tetszik. Mivel kínálatunkban fehér és fekete telefontokok is elérhetők, kiválaszthatjátok eszerint is a mintát. Így biztosan nem tévesztitek össze, melyik telefon kié.

A harmadik módszer - ha van konkrét elképzelés -, hogy célirányosan kerestek. Ha mindketten macskafanok, netán nagy motorosok vagy horgászok vagytok, akkor ezeket a kulcsszavakat írjátok be a keresőbe. De a kedvelt sorozatok, filmek is lehetnek a kiindulópontok.

2. lépés: Apróbb beállítások elvégzése

Ha megvan a kedvelt minta, akkor válasszátok ki a telefontokot a legördülő menüben a termékek közül, majd adjátok meg a típust. Így megnézhetitek, hogyan mutat a grafika a tokon.

A tokok TPU szilikonból készültek, a telefon hátlapjára kell őket felpattintani. A pontos méretezésnek köszönhetően biztosan jól fog illeszkedni a készülékre a modell. A kamera, a töltő és a headset kivágás is pontos, a gombok pedig könnyen hozzáférhetők. Fekete és fehér szín közül választhattok a mintától függően.

3. lépés: A páros telefontok megrendelése

Ha tetszik az egyedi tok, akkor a kosárba kerülhet, majd ugyanígy a párod számára is készítsétek el a rendelést. Ezt követően a fizetés oldalra fogtok jutni, ahol ellenőrizhetitek, valóban jó-e a megadott minta és a telefontípus.

Az adatlap kitöltése után megadhatjátok, hogyan kéritek a kiszállítást, és milyen módon fizettek. Ha feliratkoztok hírlevelünkre, vagy követtek minket a közösségi média oldalain, akkor akár kuponra is szert tehettek. Ha van ilyenetek, a fizetés során beválthatjátok.

Nem kell sokat várnotok, hiszen napokon belül megérkezik hozzátok a páros telefontok! Innentől kezdve pedig ez is kifejezi, mennyire hasonló az ízlésetek, mennyire jó páros vagytok.

Plusz egy ötlet

Amennyiben feliratot is szeretnétek kérni a tokokra, vagy saját képet / fotót szeretnétek a telefontokra arra is van mód! A főoldali tervező segítségével könnyen elkészíthetitek az egyedi páros telefontokokat. A képeket lehet tükrözni, fordítani, a méreteit csökkenteni.

A felirat tekintetében beállíthatjátok a betűtípust, a méretet és a színt is. Így már valóban semelyik másik párosnak nem lesz olyan telefontokja, mint a tiéteknek!

Ha pedig saját emblémát töltenétek fel, ez is megoldható, a Print Fashion oldalán megtaláltok minden információt ezzel kapcsolatban. Olvassátok el az Tervező menüben leírtakat. Amennyiben kérdésetek merülne fel, írjatok nekünk bátran!

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...