dekoráció

Melyek a legnépszerűbb pólóminták?

Melyek a legnépszerűbb pólóminták?
2024.04.24. 13:52

Melyek a legnépszerűbb pólóminták?

Rendeléskor minden esetben felmerül, melyek azok a pólóminták, amelyek szóba jöhetnek. Mi kerüljön a felsőre? Van, aki célirányosan keres – például születésnapra vagy legénybúcsúra szeretne egyedi pólót készíttetni, mások azonban elvesznek a bőséges kínálatban.

 

Segítségképpen összefoglaljuk, hogyan érdemes keresni az oldalunkon, melyek a legnépszerűbb pólóminták, és hogyan lehet megalkotni a segítségükkel a tökéletes ajándékot – akár önmagunk számára is.

 

A pólóminták csoportosítása

 

Mivel több ezer minta közül lehet választani az oldalunkon, kategóriákba gyűjtöttük a grafikákat, így aki tudja, mit keres, az innen tud elsősorban válogatni.

 

Azoknak nagy segítség ez, akik konkrétan egy-egy ünnepi alkalomra, jeles eseményre készíttetnének pólót ismerősük, szerettük vagy akár egy nagyobb csapat számára is. Ilyen témakörök a következők:

 

  • Lány- és legénybúcsú
  • Születésnap
  • Szeretet, szerelem
  • Ünnep, esemény

 

Nehezebb elindulni a keresésben, ha nincs konkrét cél. Ilyenkor a legjobb végignézni először a Legnépszerűbb pólóminták kategóriában található termékeket, és innen választani, ötletet meríteni.

Ha pedig tudod, milyen minta lenne a jó, de nem tudod, hol találhatnád meg, akkor a kereső is a rendelkezésre áll az oldalon. Ide be kell írni azokat a kulcsszavakat, amelyek számításba jöhetnek. Ha többet is megadsz, azokat ne vesszővel, hanem szóközzel válaszd el! Például: karácsony cica. Ez esetben mindkét témakör termékeit kilistázzuk.

Melyek a legnépszerűbb pólóminták?

A kategóriában szétnézve láthatod, hogy itt is nagyon sok a találat, de az is biztos, hogy itt csak olyan mintákat találsz, amelyeket már sokan megrendeltek tőlünk, így divatosak. Ha nem tudod, mivel lepd meg kollégádat a karácsonyi partin, mit rendelj férjednek csak úgy, vagy egyszerűen magadnak keresel egy menő egyedi pólót, akkor innen választani jó ötlet.

Népszerű filmsorozatok, animék, cuki állatok, autós és horgászos grafikák is kerültek ide, és nem meglepő módon sok Rubik-kocka pólóminta is van a kategóriában. Ez a játék ugyanis nagyon népszerű mind a felnőttek, mind a gyerekek körében. Te ki tudod rakni? Ha igen, büszkén hirdetheted ezt a pólóddal is!

Tedd egyedivé a pólót!

A kiválasztott mintára kattintva megadhatod, hogy milyen színű pólóra kerüljön a kép. Vannak még lehetőségek a feketén és a fehéren kívül is: sárga, zöld, kék, barna, szürke – valójában további 9 szín közül választhatsz még!

Férfi- és női póló elkészítését is vállaljuk, ezek lehetnek kerek és V nyakúak is. Sőt! Kaphatók kínálatunkban oversized felsők is: ezek bő szabásúak, a tinédzserek például előszeretettel választják ezeket. Természetesen ezek a pólók is 100% pamut alapanyagúak, mosásuk, szárításuk is egyszerű.

Ha szeretnéd további elemekkel kiegészíteni a pólót, például feliratot adni hozzá, akkor azt a Tervező menüben megteheted. Sokan választanak úgy a pólóminták közül, hogy már eleve tudják, hogy a póló hátuljára milyen szöveget helyeznek majd el. Legénybúcsús, lánybúcsús egyenpólók viseletekor talán ez egy kihagyhatatlan lépés!

A rendelésről néhány szó

A kiválasztott minta arra a textíliára kerül, amire kéred: nemcsak pólóra, hanem más felsőruházati termékre, de táskára, párnára és vászonképre is nyomtatunk, sőt egyéb termékekre is: akár bögrére, telefontokra, hűtőmágnesre is.

Akár egy kedves szettet is létrehozhatsz így a szerettednek, ha különleges alkalommal szeretnéd meglepni őt. Azzal kalkulálj, hogy a rendelésed 1-3 munkanap alatt érkezik meg hozzád, a csomag állapotáról folyamatosan tájékoztatunk.

Ha kérdésed lenne a pólóminták kiválasztásával, a tervezéssel vagy a rendelés módjával kapcsolatban, bátran keress minket elérhetőségeinken!

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...