dekoráció

Ötletek egyedi telefontok készítéséhez

Ötletek egyedi telefontok készítéséhez
2023.05.05. 14:05

Ötletek egyedi telefontok készítéséhez

A mobiltelefon ma már egy teljesen átlagos eszköz, ami mindenki zsebében ott lapul, ezért ahhoz, hogy különlegessé tegyük, jó ötlet egyedi telefontokkal borítani. Nézd meg, mennyi lehetőséged van, hogy személyre szabhasd a mobilod!

Merj egyedi lenni!

A telefonját mindenki félti, hiszen könnyen törik a készülék, ezért talán nincs is olyan ember, aki ne használna telefontokot a védelemre. Ezeknek a kiegészítőknek is többféle típusa van, a nyitható flip tokoktól kezdve a zoknitokokon át a hátoldalra felpattintható tokokig.

S bár lehetnek színesek is, még jobb, ha valamilyen egyedi mintázattal dobjuk fel őket. Oldalunkon rengeteg hasznosítható ötletet találsz, akár magadnak szeretnél egyedi telefontokot rendelni, akár mást lepnél meg vele.

A telefon egy személyes tárgy, amit nap mint nap magunknál hordunk, és nem is igen adjuk ki a kezünkből. Éppen ezért érthető, hogy azt szeretnénk, a telefon valamilyen módon kifejezze személyiségünket.

Például egyedi háttérképeket állítunk be a mobilon, vagy valamilyen különleges csengőhangot választunk, de a tokok kinézetében is nagyszerű lehetőségek rejlenek! Nézzünk is egy-két példát a személyre szabhatóságra!

Milyen mintát válassz a telefontokra?

Kínálatunkban több mint 30 ezer minta elérhető, mely folyamatosan bővül! Nyilván nem egyszerű köztük választani, de a tematikus csoportosítás és a kulcsszavas kereső segíthet ebben. Ha van konkrét ötleted, akkor ez utóbbit válaszd, ha nincs, helyezd magad kényelembe, és kezdődhet a nézelődés!

Kit szeretnél meglepni az egyedi telefontokkal? Ez jó kiinduló alap lehet. Ha magadat, akkor a kedvenc filmeddel, filmsorozatoddal, zenekaroddal, könyveddel kapcsolatos grafikákat érdemes böngészni. Ha van kisállatod, akkor kutyás, macskás képek között válogass az Állat kategóriában.

Ha párodnak szeretnél meglepetést szerezni a tokkal, akkor a Szeretet, szerelem témakörben nézz szét! Gyermekednek, unokádnak valamilyen trendi mintázatot érdemes választani: nagyon kedveltek a számítógépes játékok karakterei, motívumai.

Kamaszok számára különösen érdemes saját mintázattal ellátott tokot rendelni, akár többet is, hiszen ők mindig az aktuális lelkiállapotuknak, öltözetüknek, programjuknak megfelelőt választják. Csak egy tipp: a Matektánc fekete telefontok vicces és hasznos is, hiszen akár tanuláshoz is használható.

Tervezz egyedi telefontokot te magad!

Az is előfordulhat, hogy céges ajándékként gondolsz a telefontokra. Ebben az esetben regisztrálj oldalunkon, és töltsd fel saját grafikádat, céglogódat, amit ezt követően elhelyezünk neked a telefontokon. De pólóra, párnára, kötényre és akár bögrére is kérheted a mintát! Így könnyen és egyszerűen készíthetsz céges ajándékot.

Bátran keress minket ezzel kapcsolatban, ha kérdésed van, szívesen állunk rendelkezésedre. Bővebb információt a mintafeltöltésről az Alkoss menüpontban találsz.

Mit kell tudni a telefontokokról?

Kínálatunkban a manapság legnépszerűbb telefonmárkákhoz, telefontípusokhoz illeszkedő tokokat találsz. Akár androidos mobilod van, akár iOS-es, megleled a hozzávaló védőeszközt.

Telefontokjaink TPU szilikonból készülnek, erről azt érdemes tudni, hogy könnyen felhelyezhető és eltávolítható, tökéletesen körbeöleli a készüléket, kompatibilis a védőfóliákkal, és nem látszódik meg rajta az ujjlenyomat.

A kiválasztott képet speciális készülékkel nyomtatjuk rá. Nem kell aggódnod, hiszen a minta tartós lesz, magas a kopásállósága. Víz is érheti a tokot - a telefont ne! -, a kép megmarad rajta.

Jelenleg fekete és fehér háttérrel kérheted a mintákat telefontokra, de kérdésre más színt vagy teljes képet/fotót is kérhetsz! Írj nekünk, ha maradt még kérdésed!

 

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...