dekoráció

Pólótervezés egyszerűen, lépésről lépésre

Pólótervezés egyszerűen, lépésről lépésre
2023.10.19. 09:29

Pólótervezés egyszerűen, lépésről lépésre

A pólótervezés során egyedi pólót készíttethetsz magadnak vagy másoknak. Remek lehetőség ez, akár ajándékot keresel, akár valamilyen bulira készülsz, és szeretnél egyenpólót a csapatnak. De hogyan is kezdj neki? Mire érdemes figyelni? Erről szól mostani írásunk.

Milyen alkalomból készül az egyedi póló?

Mindenekelőtt azt gondold át, milyen alkalomból készül az egyedi póló, mert ennek megfelelően kell majd mintát választanod rá. Oldalunkon jelenleg több mint 35000 grafika van fent, így bőséges a választék. Tematikus csoportosítást is találsz az oldalon. Hogy csak a legnépszerűbbeket említsük: születésnap, lány- és legénybúcsú, család, szeretet és szerelem, munka, állat.

A pólótervezés során tehát választhatsz a megadott grafikák közül, de saját magad is tölthetsz fel képet, és szerkesztheted is a Pólótervező menü segítségével! Sőt, buzdítunk is erre, hiszen így valóban egyedi mintát alkothatsz!

Gyakran előfordul, hogy egy fényképet szeretne valaki a pólóra nyomtatni, például születésnapra vagy lánybúcsúra. Ezt is megteheted itt! Mutatjuk azt is, hogyan fogj hozzá!

A pólótervező használata

A pólótervezés oldalon egy fehér színű férfi pólót látsz, de ez az alapszín és a termék is megváltoztatható, ha a kép alá görgetsz. Láthatod, hogy kérhetsz másféle ruhaneműt is: atlétát, V nyakú pólót, gyerekpólót, kapucnis pulóvert is többek közt. De tornazsákra, bögrére, kötényre, vászontáskára, telefontokra is sokan kérnek egyedi mintát.

Válaszd ki a színt a legelején, hogy tudd, az általad választott kép, felirat hogyan mutat majd rajta. A szín és a termékfajta mellett a méretet is itt adhatod meg, érdemes lehet most beállítani, hogy véletlen se maradjon el! Ne megszokásból dönts, tanulmányozd át a mérettáblázatot, amelyben a pólók hosszát és szélességét adtuk meg.

Ha elkészültél az alapvető paraméterek beállításával, akkor jöhet a munka oroszlánrésze: azaz maga a pólótervezés! A cél, hogy legyen egyedi, kreatív, és fejezze ki a viselője személyiségét!

Képek és feliratok hozzáadása a pólótervezés során

Most kiderül, mennyire vagy kitartó és fantáziadús! Annyi lehetőség áll előtted ugyanis, hogy lehet, hogy órákon át el fogsz pepecselni a beállításokkal, de ez nem baj! Hogy a végeredmény nagyszerű legyen, röviden áttekintjük, mennyi mindent megadhatsz a pólótervezés során.

  • Minták: Válassz a megadott minták közül az oldalunkon. Ha már előzetesen kinézted a megfelelőt ‒ például ezt: A hónap home office dolgozója ‒, akkor most a címkékre rákeresve könnyed be tudod azt illeszteni.
     
  • Képek: Tölts fel saját képet a gépedről! Figyelj a minőségre, minél nagyobb legyen a felbontás. Az elfogadott formátumok: jpeg, jpg és png. Lehetőleg olyan képet válassz, ami nem sért semmilyen irányelvet.
     
  • Feliratok: Rakhatsz feliratot is a pólóra, ezzel valóban egyedivé teheted! Ha megnézed, mennyi betűtípus közül lehet választani, bizonyára elcsodálkozol. Sőt! A betűméretet és a betűszínt is megadhatod. Éld ki kreativitásodat a tervezés során: szerkessz vicces vagy épp megható szövegeket, rakj a pólóra motiváló idézetet, névsort, bármit, amit el tudsz képzelni.
     

Pólótervezés haladóknak

Mind a képet, mind a feliratot tudod külön-külön szerkeszteni. Elforgatnád? Tükröznéd? Ezt is lehet! Kicsinyíteni-nagyítani is tudod a mintákat. Csak annyi a lényeg, hogy maradj a megadott keretben, mert így tudjuk vállalni a pólónyomtatást.

További ötletünk is van: ne csak a póló elejére, hanem a hátuljára is tervezz mintát! Ha akarod, maradhat ugyanez, de másfélét is választhatsz. Megoldhatod úgy is, hogy a póló elejére kerüljön a kép, a hátuljára pedig a szöveg.

Ha elakadsz a pólótervezés során, keress bátran minket, és segítünk!

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...