dekoráció

Vicces szülinapos pólók ifjaknak és örökifjaknak

Vicces szülinapos pólók ifjaknak és örökifjaknak
2023.12.29. 10:57

Vicces szülinapos pólók ifjaknak és örökifjaknak

A szülinapos pólók webáruházunk igen népszerű termékei, és ez az a típus, amelyből igazán bőséges a kínálat. Általában kerek évfordulók ünneplésekor szokták ezzel meglepni az ünnepeltet, mivel a humoros rajzok, feliratok ellensúlyozzák az elmúlás feletti szomorkodást.

Vegyük sorra, mik az egyes évek, korszakok feladatai, és nézzük, milyen pólókkal lehet feldobni a szülinapi bulik hangulatát!

Az első születésnap

Az első születésnap igazán jelentőségteljes esemény, ilyenkor rendszerint összegyűlik a család, hogy a kis lurkót felköszöntsék, jókívánságaikat átadják. Az egyéves babák számára is lehet pólót rendelni tőlünk, hiszen vannak gyerekpólók is a kínálatunkban, azonban bodyra is kérhető vicces felirat.

Sokan készíttetnek ilyenkor egyedi mintás, feliratos pólót az ünnepelt nevével, esetleg fényképével. Erre is van lehetőség: használd a Tervező menüt!

A 18. születésnap

A születésnapok sorában nagyon jelentős még a 18. is. Hivatalosan ekkor válik valaki felnőtté, és a törvények értelmében ettől a kortól kezdve megtehet olyasmit is, amit addig nem. Ezt a momentumot pedig sokan ki is használják, amikor egy vicces szülinapos pólót rendelnek az ünnepeltnek.

Ha te is valamilyen pikánsabb pólót szeretnél ez alkalomból, akkor nemcsak a szülinapos minták között érdemes szétnézni, hanem a 18+ kategória termékei között is.

Az ifjak feladata ettől az életkortól kezdve az, hogy szoros kapcsolatokat alakítsanak ki, végül megtalálják azt az embert, akivel házasságra léphetnek. A fiatal felnőttkorban a munkakeresés, az otthonteremtés okozza még a legnagyobb kihívást, de szerencsére a legtöbben nagyfokú optimizmussal vágnak neki az élet sűrűjének.

Szülinapos pólók 40 és 50 éveseknek

Bár sokan a harmadik X-be való lépést is nehezen viselik, azt mondhatjuk, a 40., majd az 50. születésnap lelkileg megterhelőbb. Hogy miért? Mert ekkortájt éljük át az úgynevezett életközépi válságot, amely sok esetben jár az eddigi életút felülvizsgálatával.

40-45 évesen érzik a legtöbben azt, hogy a csúcson vannak, hogy valamit már elértek az életben, de éppen ezért a jövőbeli célok ilyenkor már elhalványulnak, érdemes újakat kitűzni. Sok esetben a gyerekek már kirepültek a fészekből, a párok figyelme ismét egymás felé fordul.

A nőknél és a férfiaknál is bekövetkező testi-lelki változások megnehezíthetik a hétköznapokat is. Jó esetben a baráti társaság, illetve a család nem hagyja, hogy szomorkodjunk.

A kerek évfordulók ünneplésekor gyakran fergeteges a hangulat: ehhez jobbnál jobb pólómintákat találsz kínálatunkban. Vannak dátumos, évszámos, sőt horoszkópos változatok is, keresd azt, amelyik illik az ünnepelthez. Íme, néhány példa:


Válassz kínálatunkból, de tervezhetsz is saját ötleted alapján egyedi szülinapos pólót az ünnepeltnek!

Születésnapok 65 év felett

Erik H. Erikson személyiségfejlődési modellje szerint a 65. évben lépünk be az érett felnőttkorba. Itt a feladatunk az, hogy visszatekintsünk az eddigi életünkre, levonjuk a tanulságokat. A fő cél a bölcsesség megszerzése, a tudás átadása.

E kor felett már ritkábbak a hangos mulatozások a születésnapi bulikon, jellemzően a család, az unokák társaságában ünnepelünk. Ez alkalomból is lehet készíttetni azonban szülinapos pólót, hiszen az élet 60 felett sem áll meg, csupán ifjakból örökifjakká válunk.

Amennyiben te is szeretnél egyedi pólóval meglepni valakit, és emlékezetessé tenni a kerek szülinapi évfordulóját, válassz bátran termékeink közül. Ha kérdésed van, hívj bennünket!

dekoráció

Hírlevél:

loader

Kérem várjon...